Odina As

Adresse:Vogellund 6,1394 Nesbru

Odina As er en bedrift i Nesbru. Odina As driver innen agenturhandel med tekstiler, klær, pelsskinn, skotøy og lærvarer. Hos Gul Index finner du kontaktperson, telefon, adresse, åpningstider og kart til Odina As. Se mer informasjon om Odina As nedenfor.

Odina As

Adresse:Vogellund 6,1394 Nesbru
Hjemmeside:
Søkeord:Omegn, Menneskerettighet, Interesseorganisasjon

Skriv omtale av Odina As

Skriv din omtale av Odina As nedenfor:

for å motvirke spam fullfør denne setningen"Enige og tro til Dovre..."
Din vurdering av bedriften:

Omtaler av Odina As (3)

SvindelIngunn Sand, 15.01.2020

Bestilte en vare, fikk ordrebekreftelse. Klok av skade brukte jeg ikke VISA-kort, men ba om faktura som betalingsmulighet. Fikk oversendt faktura fra Klarna dagen etter, men ønsket å avvente å betale til jeg visste at ordren var pakket og på vei. Det tok jo sin tid, og jeg har stadig ikke hørt noe etter gjentatte forsøk på å ta kontakt. Telefonnr på nettsiden er utilgjengelig, det svares ikke på elektroniske henvendelser, nummeret som ble oppgitt ved oversendt faktura er til en ungdom som ikke har noe med dette å gjøre (kontaktkort). Altså umulig å ta kontakt med, dette er nok et forsøk på sindel. Styr unna!

Useriøs nettsideKaroline Jansrud , 03.12.2019

Svigermor og jeg bestilte varer fra lillefin.no for mange uker tilbake. Pengene er trekt fra konto men varene er ikke sendt ut. Vedkommende som styrer nettsiden svarer ikke på Mail eller telefon men sletter merkelig nok negative kommentarer på sosiale medier som Instagram og Facebook. Vært i kontakt med transportøren til lillefin (colliflow)og de forklarer at de kjører ikke ut varer for lillefin/Marianne da hun skylder de for mye penger. Så de har tatt pant i lageret.. kort fortalt så er dette svindel da nettsiden fremstår som åpen og man kan bestille og betale for varer man ikke får levert. Ikke bestill fra denne nettsiden eller fra sittesekken.no som styres av samme person!

Talentløst firmaLisbeth Pettersen, 30.07.2019

Bestilte og betalte en sittesekk i april i år og har enda ikke mottatt noen vare. Har forsøkt utallige ganger å oppnå kontakt med firmaet både skriftlig og pr telefon uten hell. Dette er med andre ord et talentløst og elendig firma som jeg håper ingen andre handler hos!

Firmainformasjon

Firmanavn:Odina As
Org. nr:912259145
Stiftet:
30.07.2013
Registrert:20.07.2013
Bransje:Agenturhandel med tekstiler, klær, pelsskinn, skotøy og lærvarer

Er dette deg?

Er de oppførte opplysningene om Odina As uriktige? Du kan selv oppdatere uriktige opplysninger umiddelbart. Trykk linken nedenfor.

Endre eller skjul opplysninger